Cum să faci bani online: Cele mai bune Aplicaţii şi Site-uri

 Cea mai bună variantă să câştigi bani online este completarea sondajelor de opinie. Îţi trebuie puţin timp liber, o adresă de e-mail şi un cont PayPal ca să retragi banii. Am testat mult timp cea mai eficientă şi mai uşoară soluţie să faci bani online şi din punctul meu de vedere aceasta este cea mai rapida metodă care functionează. Şi funcţionează foarte bine. Poţi completa sondajele oricând ai timp, dacaă vrei, oriunde şi la orice oră. Aşadar, mai jos găseşti lista cu aplicaţiile şi site-urile pe care le folosesc de câţiva ani şi care au platit de fiecare dată.

APLICAŢII

1. AttaPoll. Folosind această aplicaţie am câştigat cel mai mult. Rata sondajelor este foarte bună, primeşti notificări pe telefon mai tot timpul pe parcursul unei zile. Retragerea minima este de 3 EUR iar dacă participi la toate sondajele pe care le primeşti şi te şi califici la ele, atingi minimul în cateva zile. Plata este instantanee. Chiar merită încercată această aplicaţie.

Descarcă aplicaţia: https://attapoll.app/join/mkcow

2. Poll Pay. Este o aplicaţie cu o rată a sondajelor mare. Ce îmi place foarte mult la această aplicaţie este modul de retragere al banilor. Poţi retrage banii fie prin PayPal (minimum 10.50 USD), fie să îi schimbi în criptomonede: Litecoin, Bitcoin, Tether, Ethereum, Bitcoin-Cash sau Ripple. Bineînţeles, ca să transferi criptomonedele, îţi trebuie un wallet sigur. Recomand Coinbase. Minimul de retragere pentru Litcoin este de 16.30 USD iar pentru restul criptomonedelor minimul este de 16.90 USD.

Descarcă aplicaţia: https://web.pollpay.app/login?invite_code=8PSG72KU3F

3. OpinionAPP. Această aplicaţie aduce laolaltă mai multe conturi de pe site-uri diferite care oferă sondaje de opinie. Patru astfel de site-uri sunt pe care le-am încercat sunt: Triaba, SurveyYeah, Points2Shop şi SurveyRewards. Aplicaţia este foarte utilă pentru că poţi gestiona aceste patru conturi într-un singur loc. Doar să ai grijă în momentul în care creezi contul, să foloseşti aceeasi adresă de e-mail pentru toate platformele. Când un sondaj este disponibil pe oricare dintre aceste platforme, vei primi un e-mail. Retragerea minimă este de 10$ pe fiecare platformă (nu se cumulează câştigul, fiecare platformă este separată, cu soldul şi sondajele ei). Rata sondajelor este mai scazută dar faptul că poţi gestiona 4 conturi în acelaşi timp este un lucru foarte util. Aplicaţia este foarte simplu de folosit iar plata este rapidă, primeşti banii pe PayPal în câteva minute. 

Descarcă aplicaţia: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.cint.opinionapp

Înregistrare Triaba: https://www.triaba.com

Înregistrare SurveyYeah: https://www.surveyeah.com

Înregistrare Points2Shop: https://points2shop.com

Înregistrare SurveyRewards: https://www.surveyrewardz.com

4. MOBROG. Rata sondajelor de pe aceasta platformă este mai scazută dar sunt foarte bine platite, aproximativ 1$/sondaj.  Retragerea minimă este de 5 $.

Înregistrare: https://mobrog.com/?membership_promotion=0&i_invite=14378610-61f0f27f887f3&rkm=38

Descarcă aplicaţia: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mobrog.surveys.app01

5. ySense. Rata sondajelor este bună iar plata/sondaj este decentă. Minimul de retragere începe de la 10$ pentru PayPal, 5$ pentru Amazon, 5.05$ pentru Skrill, 25$ pentru Payoneer, etc. Vezi lista întreagă de recompense aici.

Înregistrare: https://www.ysense.com/?rb=121213573


SITE-URI

1. Ipsos iSay. Completez sondaje pe acest site de cativa ani şi este cel mai stabil şi de încredere pe care l-am testat pană acum. De-alungul timpului au adăugat o mulţime de metode de revendicare a punctelor pe langă PayPal, cum ar fi: vouchere digitale (The Global Gift Card: eMag, IKEA, Flanco, Altex, Cartureşti, Ozone, The Jewellery Room, H&M, Fashion Days, AirlineGift, etc.), carduri virtuale: Virtual Prepaid Mastercard sau poţi să faci diferite donaţii. Găseşti aici lista completă cu recompensele oferite. Plata este rapidă pe PayPal, sondajele sunt bine platite cu o rată ridicată iar retragerea minima de 5 EUR (PayPal) o poţi atinge într-un timp scurt.

Înregistrare: https://www.ipsosisay.com/ro-ro/referral/d177b150-0f05-11ec-a111-a7f0183989ca

2. Surveytime. Acest site are un serviciu unic faţă de toate celelalte site-uri din această categorie, foarte bun pentru utilizatori şi anume, oferă plata instant prin PayPal la sfârşitul fiecărui sondaj completat. Un sondaj este plătit fie cu 1$, fie cu 0.5$. Tot ce trebuie să faci este să introduci adresa de email asociată contului de PayPal(o vor cere ei la sfarşit) şi primesti recompensa instantaneu. Singurul dezavantaj al acestui site este rata scazută a sondajelor şi faptul că te califici rar la sondaje. Dar eu am câştigat ceva dolari şi merită să încerci să participi la fiecare sondaj pe care ţi-l oferă. Doar nu dai ci câştigi bani, deci merită un click.

Înregistrare: https://surveytime.app/Si3syVxgiX


Comentarii

Postări populare